Împărțiți-vă bugetul
Obiectivul este acela de a putea face mici ajustări la haine dacă este necesar. O recuzită poate transforma o piesă, dându-i o nouă viață.

Atentie la culori
Culorile hainelor pot îmbunătăți lookul. Alegeți un ton-în-ton sau un negru de bază. Dacă vrei să fii îndrăzneață, optează pentru ”total white”. Când este vorba de haine mai ieftine, evită lucrurile prea strălucitoare, deoarece efectul „ieftin” este aproape inevitabil.

Ai grijă de fundul tău
Și nu doar pantalonii, ci și lenjeria intimă. Acordați o atenție deosebită tipului de material pe care îl cumpărați. Articolele de îmbrăcăminte țesute fin pot deveni transparente atunci când sunt purtate sau, mai rău, pot deteriora cusătura lenjeriei. Când îți cumperi lenjeria intimă, alege soft și fără cusături.

Machiajul
Alege unul bine facut, cu culori care iti pun in valoare frumusetea si contururile. Machiajul exagerat și vulgar poate face ca cea mai bună rochie să arate îngrozitor.

Coafura este esențială
Părul este esențial cand vrei sa ai o imagine mai cocheta si mai eleganta. La accesorii, nu exagera. Dacă purtați cercei mari, evitați colierele, în caz contrar, faceți combinații strategice de culori pentru a îmbunătăți lookul.