Când creați un look, utilizarea unui creion este pasul care precede aplicarea fardului de ochi și face conturul ochilor mai frumos, atractiv și seducător.

Din cauza stângăciei și pentru că rezultatele nu sunt întotdeauna cele așteptate, multe femei ajung să se ”lase învinse”. Puneți în practică trucurile de mai jos și arătați uimitor într-o clipită. Acestea sunt sfaturile specialiștilor de care ar trebui să țineți cont:

Ochi fumurii
„Creați linia de deasupra, lângă gene, și dedesubt în interiorul ochiului, închideți ochii strâns câteva secunde pentru a păta puțin, faceți o umbră cu un fard de culoare mai închisă pe pleoapele superioare și inferioare și veți obține un machiaj ”afumat”, ideal pentru noaptea”.

Fixare
Pentru a vă asigura că liniile rămân neschimbate, aplicați fardul peste linii, acoperindu-le. Peste creion, fardul devine o culoare mai puternică, care dă un efect frumos și ajută la fixarea lui.

Aplicare
Treceți creionul de-a lungul rădăcinii genelor pe pleoapa superioară fără a lăsa spațiu între linie și gene. Pe pleoapa inferioară, treceți cu creionul în interiorul ochiului la rădăcină. Dacă faci linia doar în partea de sus, pleoapa superioară este mai grea. Pentru a avea echilibru, realizează linie în partea de sus și de jos și folosește umbrele și partea de sus și în partea de jos.

Culoare
Folosiți un creion negru pentru un machiaj intens, atrăgător și unul maro pentru un aspect mai natural. Dacă ai ochii deschisi, este de preferat să te joci pentru contrast și să folosești culori care au un pic de roșu în machiaj, precum maro ruginiu.

Eyeliner versus creion
Spre deosebire de creion, eyelinerul nu se poate estompa. Menține o linie bine definită și care nu se potrivește tuturor. Necesită precizie și se diluează ușor cu apă, deci nu trebuie utilizat în situații în care s-ar putea să plângi. Nu folosi niciodată eyelinerul pe o mireasă.

Efect
Dacă folosiți un creion întunecat, ochiul va arăta mai închis, ceea ce are avantaje. Prin scăderea înălțimii ochiului, crește lungimea, dându-i un aspect de migdale. Dacă folosiți creionul în interiorul ochiului, albul ochiului va arăta mai mare și ochiul va fi mai deschis și mai rotund.

Precizie
Nu este important ca linia să fie foarte dreaptă, deoarece cu umbra liniei este neclară și mai puțin definită. În orice caz rulați ușor creionul, pentru că dacă apăsați tare, ciocul se blochează în piele și linia apare cu urcușuri și coborâșuri.

Limite
Pentru un rezultat perfect, este important să știm cât de departe mergem cu linia. Dacă este prea scurtă ochii par mai mici, iar dacă este prea lungă, ochii vor avea un aspect artificial. Linia trebuie să urmeze linia genelor și să se oprească la întâlnirea dintre pleoapa mobilă și pleoapa fixă.

Urmareste iWoman pe retelele de socializare
Urmareste iWoman pe Instagram. Distribuie fotografiile tale cu tag #iWoman
ads