INGRIJIREA PIELII

Mai presus de toate, machiajul perfect depinde de o piele bine îngrijită, fiind esențial să urmezi o rutină potrivită tipului tău de ten. Astfel, curățarea și hidratarea sunt esențiale.

INSTRUMENTE POTRIVITE

Pe de altă parte, este esențial să ai la dispoziție instrumentele de machiaj potrivite, deoarece ajută foarte mult la obținerea unui finisaj uniform și natural. A avea instrumente și accesoriile potrivite poate face diferența pentru a avea un machiaj excelent.

UTILIZAȚI UN PRIMER

În general, primerul nu vă permite doar să perfecționați și uniformizați pielea, ci și să îmbunătățiți finisajul și durata machiajului. Ar trebui să vă adaptați alegerea la pielea voastră.

PUNEȚI O BAZĂ

De obicei, alegerea bazei ridică unele îndoieli. Să simplificăm: important este să înțelegem ce finisaj ne dorim și care este tonul ideal. Cu toate acestea, ar trebui să încercăm întotdeauna să găsim tonul cel mai apropiat de nuanța pielii noastre.

UTILIZAREA RIMELULUI

Rimelul este unul dintre cele mai indispensabile articole de machiaj, chiar și în cele mai elementare look-uri de zi cu zi. Este un produs izbitor care reușește să transforme aspectul, făcându-l mai viu și mai intens, făcând toată diferența în aspectul final.

LA FINAL

În cele din urmă, este important să vă asigurați că machiajul rămâne intact cât mai mult timp posibil. Pe lângă utilizarea produselor de lungă durată, machiajul trebuie sigilat cu o pudră și finisat cu un spray de fixare sau apă termală.

DEMACHIAREA

Rutina de machiaj se incheie doar cu demachierea respectiva. De fapt, acest pas este extrem de important pentru sănătatea pielii și nu trebuie uitat niciodată. Din nou, există mai multe opțiuni, cu sau fără clătire și produse cu texturi diferite.