Oricine apreciază machiajul știe că realizarea unui eyeliner este mult mai mult decât trasarea unei linii. De la ochii bine marcați de inspirație egipteană până la look-uri mai blânde și mai discrete, adevărul este că eyelinerul poate lua cele mai variate forme și poate transmite cele mai diferite stări și personalități.

Știm la ce te gândești și da, trebuie să fim de acord cu tine că eyelinerul negru este un adevărat clasic. Dar nu este un motiv să excludem alte culori, cu atât mai puțin atunci când sunt printre tendințele acestui sezon, cum ar fi roz, albastru și verde lime. Așa că ieși din zona ta de confort și adaugă o notă originală următorului tău eyeliner.

Și dacă credeți că este nevoie de îndemânare pentru a realiza o linie precisă și elegantă, să știți că există multe opțiuni în care singura cerință pentru a garanta succesul este creativitatea. Grafică, fumurie, colorată, cu o linie în cută sau plină peste pleoape: inspirația nu poate să lipsească niciodată.

Am adunat 30 de idei elegante și îndrăznețe, astfel încât să-ți poți recrea look-ull tău preferat și, bineînțeles, să-l împărtășești cu Womanlife.

Makeup artists:

@octavia.haiduc @_cristina_borza_

Modele:

@rebecca_bobroczkyi @geminamoza @cosminabodnariuc @larisaudila @ancuua @iamandreeabanica @andreeaandrecut @vladutalupau @alinapmw @sorina.baciu @ticarat.manuela @amirasuciu